Skip to main content

PERSONVERNSPOLITIK

PERSONVERNSPOLITIK

På THE PRIVATE PLACE respekterer vi bekymringene dine om personvern. Denne policyen er ment å sikre at informasjonen din håndteres på en trygg og ansvarlig måte. Når vi fortsetter å utvikle nettstedet vårt og innlemme ny teknologi for å forbedre kommunikasjonen, kan retningslinjene våre endres. Vi oppfordrer deg til å henvise til denne policyen fortløpende for å holde deg oppdatert på vår nyeste praksis for personvernregler.

HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

For øyeblikket samler THE PRIVATEPLACE.NO informasjon (som navn, e-postadresse og postnummer) kun for kontaktformål når brukere velger å fylle ut et skjema for e-postinnsending for å spørre om selskapet vårt og om medlemskap. I noen tilfeller ber vi om annen valgfri informasjon, inkludert ytterligere kontaktinformasjon og viss demografisk informasjon (for eksempel telefonnummer og kjønn).

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?

Vi kan bruke informasjonen din til å kommunisere spesialtilbud, kampanjer og informasjon om selskapet vårt til deg via e-post. Hvis du ikke ønsker å motta disse e-postene, har du muligheten til å velge bort fremtidige utsendelser (se avsnittet nedenfor). Vi kan også bruke informasjonen din til å samle bruksstatistikk og andre data angående bruken av tjenestene på nettstedet. Vi vil ikke dele din personlig identifiserbare informasjon med tredjeparter, utenom de begrensede omstendighetene det er referert til i avsnittet rett nedenfor. Vi kan imidlertid dele aggregerte statistiske data med partnerne som inkluderer brukernes demografiske informasjon, men som ikke identifiserer dem.

HVORDAN BRUKER VI E-POSTINFORMASJONEN DIN?

På THE PRIVATE PLACE respekterer vi bekymringene dine om personvern. Vi samler inn e-postinformasjon for å gi en mer personlig og relevant opplevelse. Hvis du gir oss din e-postadresse på hjemmesiden, når du spør om medlemskap eller registrerer deg, vil vi sende deg e-post om eksklusive tilbud, nyheter på THE PRIVATE PLACE og nye åpninger. Hvis du tidligere har valgt ikke å motta e-post fra oss, vil det å gi oppdatert informasjon fungere som en “opt back-in”.
Hvis du vil melde deg ut av å motta reklamemeldinger, klikker du bare på avmeldingslenken nederst på alle e-postene våre. Selv om vi prøver å oppdatere e-postlisten vår så ofte som mulig, kan det hende du mottar en annen kontakt før vi kan fjerne deg. Vær oppmerksom på at du vil fortsette å motta kommunikasjon knyttet til medlemstjenester når det gjelder medlemskontoen din. THE PRIVATE PLACE kan bruke hvilken som helst av kontaktinformasjonen din (inkludert e-post, post, telefon og faks) til å kommunisere med deg i forhold til daglige administrative aktiviteter, for eksempel fryseforespørsler, online kjøp og viktige tjenestevarsler. THE PRIVATE PLACE selger eller leier aldri navnet ditt, e-postadressen eller annen personlig identifiserbar informasjon til tredjeparter.

VI DELER KUN BRUKERINFORMASJON PÅ MÅTENE BESKRIVT NEDENFOR:

Agenter: Vi ansetter andre selskaper og enkeltpersoner til å utføre funksjoner på våre vegne. Eksempler inkluderer å opprette og vedlikeholde nettstedet vårt, sende post og e-post, fjerne gjentatt informasjon fra kundelister, analysere data, gi markedsføringsassistanse og tilby kundeservice. De har tilgang til personlig informasjon som trengs for å utføre sine funksjoner, men kan ikke bruke den til andre formål.

Beskyttelse av THE PRIVATE PLACE: Vi gir ut konto og annen personlig informasjon når vi mener at frigjøring er nødvendig for å overholde lovene; håndheve eller bruke våre vilkår for bruk og andre avtaler; eller beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til THE PRIVATE PLACE, våre brukere eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for svindelbeskyttelse.

BRUKER VI COOKIES?

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt. For eksempel gjør en informasjonskapsel oss i stand til å huske regionen eller den spesifikke studio siden du har besøkt, så neste gang du kommer tilbake til nettstedet vårt, trenger du ikke velge det studio eller regionen igjen.
Du kan stille inn nettleseren din (som Internet Explorer eller Netscape) for å advare deg hver gang en informasjonskapsel blir sendt, eller for å slå av alle informasjonskapsler. Se nettleserens Hjelp-meny for disse instruksjonene. Ved å deaktivere informasjonskapslene dine vil du ikke ha tilgang til noen av funksjonene som forbedrer brukeropplevelsen din på nettstedet vårt.
Du kan stille inn nettleseren din (som Internet Explorer eller Netscape) for å advare deg hver gang en informasjonskapsel blir sendt, eller for å slå av alle informasjonskapsler. Se nettleserens Hjelp-meny for disse instruksjonene. Ved å deaktivere informasjonskapslene dine vil du ikke ha tilgang til noen av funksjonene som forbedrer brukeropplevelsen din på nettstedet vårt.